U konkurenciji 130 učenika na ovogodišnjem takmičenju pod nazivom ,,Poslovni izazov,, prvo mesto osvojila je Tehnička škola ,,Boško Krstić,, iz Bojnika

U konkurenciji 130 učenika na ovogodišnjem takmičenju pod nazivom ,,Poslovni izazov,, prvo mesto osvojila je Tehnička škola  ,,Boško Krstić,, iz Bojnika.Na takmičenju je nastupilo pet učenika iz Bojnika , a predvodila su ih dva profesora , ističe direktor škole Ljubiša Stanković . Učenički tim predvodila je Milica Srtanković , a ova ekipa uskoro će nastupiti i na Republičkoj smotri ,,Poslovni izazov,,. On dodaje da je cilj ovog takmičenja  da se učenicima pruži intenzivno jednodnevno iskustvo koje im omogućava da iskoriste svoje potencijale, nauče kako se radi u timu sa nepoznatim ljudima i razvijaju svoje prezentacijske veštine dok istovremeno sastavljaju realan biznis plan.

Osim ove smotre znanja sa ostvarenim visokim plasmanom učenici Tehničke škole iz Bojnika bili su pobeddnici i takmičenja ,,Izađi mi na teglu,, u Leskovcu, a to im je omogućilo da nastupe na centralnom finalnom takmičenju u Beogradu gde je njihov štand bio najposečeniji .Učenici ove škole ostvaruju i izuzetne sportske rezulatate.

Ovu školu pohađa 265 učenika koji su raspoređeni na smerovima finansijski tehničar, poljoprivredni tehničar,turističko-hotelijerski tehničar i najnoviji smer od ove godine je kuvar konobar. Kako ističe direktor Ljubiša Stanković škola sarađuje sa mnogim privrednim subjektima i ima ambiciozne planove koji se odnose na uvođenje dualnog obrazovanja.