U Lebanu danas potpisani ugovori sa predstavnicima medijskih kuća

Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović danas je potpisao ugovore sa predstavnicima medijskih kuća,čiji su projekti odobreni na konkursu u oblasti javnog informisanja.

„Drago mi je da ste pokazali interesovanje da kroz vaše tekstove na portalima i priloge na televiziji vašim čitaocima i gledaocima prikažete dešavanja u našoj opštini. Naš cilj je da naše građana informišemo pravovremeno, istinito i na pravi način, a vi ste upravo taj spoj između lokalnog rukovodstva i građana Lebana. Trudićemo se  da i u narednom periodu saradnja sa medijima bude što bolja na obostrano zadovoljstvo.Kod građana opštine Lebane vrlo je važno da slika o dešavanjima bude realna i nama je vaša podrška neophodna. Naravno da slobodu govora i pisane reči vama ne sme niko uskratiti“, kazao je predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović

Bogdanović se ovom prilikom zahvalio medijima na dosadašnjoj, ali i budučoj saradnji i istakao da će se lokalno rukovodstvo potruditi da naredne godine u budžetu opredeli veća sredstva za projekte iz oblasti javnog informisanja.

Ove godine opština Lebane za sufinansiranje javnog interesa u oblasti javnog informisanja opredelila je 1.000.000 dinara.

Na konkurs se ove godine prijavilo 12 medijskih kuća, a komisija koja je radila u sastavu Aleksandar Jović, Miodrag Miljković ispred Društva novinara Niš i Zoran Veličković ispred PROUNS-a odlučila je da podrži 6 projekata.