U LESKOVCU PREDSTAVLJEN NOVI BROJ SNS INFORMATORA

Članovi Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac danas su predstavili SNS Informator.

U decembarskom broju glasila Srpske napredne stranke centralno mesto su zauzeli izborni rezultati, odnosno 46,66% osvojenih glasova na republičkom nivou, a podsetilo se i na podatak da je u Leskovcu lista Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane osvojila 52,72% glasova, dok je lista Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane osvojila 48,58% glasova.

„Na skupu u Leskovcu su se obratili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik SNS Miloš Vučević, kao i naša sugrađanka Andrea Tošić. Predizborni mitinzi liste „Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane“ u organizaciji Gradskog odbora SNS Leskovac održani su u Grdelici, Vučju, Pečenjevcu, Manojlovcu, Bobištu, Bratmilovcu, kao i završni u hali Partizan u Leskovcu. Aktivisti GO SNS razgovarali su sa građanima u Vinarcu, Turekovcu, Manojlovcu, Gornjem Stopanju, MO Milentije Popović, Dubočici 3, Bobištu… Članovi Gradskog odbora podržali su uređenje mobilijara u centru grada, u Grdelici, u naselju Ančiki. Članice Foruma žena organizovale su druženje sa Ivanom Popović, a Nikola Selaković razgovarao je sa aktivistima u Grdelici. Aktivisti Gradskog odbora pomogli su i uređenje dvorišta ispred zgrade Tri šešira.

Kada je reč o investicijama u gradu podsetiću vas da je završena rekonstrukcija vodovodne mreže u Bobištu, u Norvežanskoj ulici, a radi se i na deonici puta Leskovac-Bojnik. Muzička škola dobila je novi pianino od Grada. Ministar Tomislav Momirović i gradonačelnik dr Goran Cvetanović obišli su lokalnog privrednika. Grad je obezbedio pakete za sve penzionere i socijalno ugrožene sugrađane. Povodom podele subvencija, gradonačelnik Cvetanović je obišao poljoprivredna gazdinstva. Uručio je i ugovore za obavljanje stručne prakse i za razvoj omladinskog i ženskog preduzetništva“, kazala je član GrO Srpske napredne stranke Leskovac Aleksandra Stojanović.

SNS INFORMATOR