U LESKOVCU PREZENTOVAN SNS INFORMATOR

Unija mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac danas je organizovala već tradicionalnu akciju promocije i podele najnovijeg broja glasila Srpske napredne stranke SNS Informatora.

Stranice ovog broja je prisutnim predstavnicima medija predstavila Aleksandra Krstić, član Unije mladih. Ona je kazala da naslovna strana govori o snazi i odlučnosti naše države da poboljša zdravstveni sistem i da je država oborila rekord izgradivši dve kovid bolnice u Beogradu i Kruševcu za samo četiri meseca. Dodala je da se u ovom broju može čitati o pomoći u iznosu od 5000 dinara koja je uplaćena svim penzionerima u Srbiji, i isplati minimalne zarade svim zaposlenima u turizmu i ugostiteljstvu.

„Specifičnost ovog broja je retrospektiva najvažnijih događaja u 2020. godini među kojima su se našli predstavljanje plana „Srbija 2025“ sa 14 milijardi evra za bolji život građana, predaja izbornih lista, borba Srbije sa korona virusom, ubedljiva pobeda Srpsne napredne stranke na izborima, paket ekonomskih mera za pomoć privredi, formiranje nove Vlade RS, činjenica da je Srbija zemlja sa najvećim ekonomskim rastom u Evropi i pomenuta izgradnja dve nove bolnice“, rekla je Krstićeva i tradicionalno predstavila deo u Informatoru koji se tiče grada Leskovca.

Ovaj broj deljen je i građanima Leskovca.

SNS INFORMATOR