U LESKOVCU PROMOVISAN I PODELJEN NOVI BROJ SNS INFORMATORA

Članovi Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac su večeras, na gradskom trgu, tradicionalno predstavili novi broj SNS Informatora.

U ime Unije mladih prisutnima se obratila i predstavila sadržaj avgustovskog broja Anđela Radivojević:

„Na naslovnici broja možemo čitati da EKSPO 2027. menja Srbiju, s obzirom na to da je Srbija izabrana za domaćina ove Međunarodne specijalizovane izložbe.

U novom broju možemo videti i fotografije predsednika Republike Aleksandra Vučića sa obilaska našeg novog stadiona Dubočica zajedno sa predsednikom Dodikom, Draganom Stojkovićem Piskijem, Draganom Džajićem i našim gradonačelnikom dr Goranom Cvetanovićem.

U odeljku SNS Panorama možemo čitati o brojnim dešavanjima u čitavoj Srbiji, pa i u našem gradu Leskovcu. Članice Foruma žena učestvovale su na Danima višnje u Radonjici.

Aktivisti SNS uredili su bazen u Grdelici i podelili „SNS Informator“. Uređene su saobraćajnice u Vinarcu, uređuju se trotoari na Bulevaru oslobođenja, a završena je i izgradnja ulice iza novog stadiona. Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture stavilo je na raspolaganje Gradu više od tri miliona evra za unapređenje lokalne infrastrukture. Nikola Bertolini, šef Odeljenja za saradnju Delegacije EU u Srbiji, obišao je Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Bogojevcu. Posetila nas je i delegacija Kongresa lokalnih vlasti Moldavije.
Na gradskom trgu priređena je žurka za male maturante, a đacima generacije uručeni su bicikli.

Vukovci završnih razreda srednjih škola putovali su po Srbiji, na nagradnoj ekskurziji u organizaciji Grada. U avgustu je bila aktuelna i sezona kupanja u kanjonu reke Vučjanke i na grdeličkom bazenu. Održane su manifestacije Brestovačko, Grdeličko i Porečjansko leto i održan je 17. Karneval. Održana je i 25. Balkanska smotra mladih strip autora i priređena je izložba radova nastalih na prošlogodišnjoj likovnoj koloniji.“

SNS INFORMATORUNIJA MLADIH