U organizaciji Sportskog saveza opštine Bojnik učenicima uručeni sportski rekviziti

U organizaciji Sportskog saveza opštine Bojnik učenicima osnovnih škola ,,Stanimir Veljković-Zele,,  i ,,Stojan Ljubić,, iz Kosančića, kao i đacima Srednje Tehničke škole ,,Boško Krstić,, uručeni su sportski rekviziti.Kako je naglasio sekretar Sportskog saveza Miloš Ranđelović  ova donacija u sportskoj opremi omogućiće da se učenici aktivnije uključe u sportske aktivnosti.

Kako kaže predsednik Sportskog saveza opštine Bojnik Dejan Arsić u naredna dva meseca sportska oprema biće podeljena i seoskim školama kako bi i njihovi učenici imali mogućnost da se bave sportskim aktivnostima.

Za škole koje su posredstvom lokalne samouprave dobile sportsku opremu ovo je mogućnost da se kod učenika razvije sportsk duh i neguju zdravi stilovi života kažu direktirka osnovne škole ,,Stanimir Veljković-Zele,, Marjana Vidojević i profesor fizičkog vaspitanja u Tehničkoj školi Miroslav Panić.

Za ovu donaciju iz opštinskog budžeta izdvojeno je samo za prvu fazu 60.000 dinara, a unarednom periodu podela sportske opreme će biti intenzivirana kažu u Sportskom savezu opštine Bojnik.