U Regionalnoj privrednoj komori podeljeni sertifikati mladima

U Regionalnoj Privrednoj komori u Leskovcu održana je završna sesija povodomealizacije projek rta pod nazivom ,,Multisektorsko partnerstvo za mlade-aktivator,,.

Kako je rečeno ovaj program koji je realizovan u Leskovcu biće proširen i na Lebane, Vlasotince, Medveđu i Bojnik. Kako je kazala Suzana Dimitrijević iz Evropskog pokreta za Srbiju ovaj program imao je za cilj da se mladima da logistička podrška koja je potrebna za uključivanje u radno pravni proces i preduzetništvo.

Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog okruga dala je podršku projektu ,,Multisektorsko partnerstvo za mlade-aktiviraj se,, jer je prepoznala potrebu da se mladim ljudima da podrška za sticanje preduzetničkih veština. Kako je kazao direktor ove asocijacije Goran Jović podrška za otpočinjanje sopstvenog biuznisa je neophodna kako bi mladi ljudi ostali u zemlji.

Na završnoj sesiji mladima koji su prošli obuku iz preduzetništva podeljeni su sertifikati.

Ovom skupu pisustvovali su predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović, predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović, kao i predstavnici opština Lebane i Medveđa.