U SELU ĐINĐUŠA USKORO ĆE MEŠTANI DOBITI NOVU PRODAVNICU

Radovi na adaptaciji nekadašnje seoske zgrade trajali su mesec i po dana. Kako je istakao u izjavi za TV 4S zamenik predsednika opštine Bojnik, Dejan Stojanović objekat se sastoji iz dva dela u jednom je predviđen prostor za prodajni objekat sa magacinom, a drugi deo koristiće mesna zajednica ovog sela.

U ovu adaptaciju lokalna samouprava uložila je 3,5 miliona dinara, U objektu je zamenjena stolarija, završeno je krečenje, rekonstruisani su podovi koji su presvučeni keramičkim pločicama, a stavljeni su u funkciju i sanitarni čvorovi. Početna ideja, koja će biti i realizovana je da se ovaj deo pripremi za trgovinsku radnju koju Đinđuša nije imala.

Nenad Tošić, vlasnik firme Tošić koja će otvoriti objekat za prodaju mešovite robe u Đinđuši ističe da je zadovoljan učešćem na konkursu na kojem je dobio pravo na zakup ovog objekta.

Tošić ističe da već ima prodajne objekte u Bojniku, Dragovcu, Stubli i Gornjem Brijanju i da je u planu da se otvore prodajni objekti i u drugim selima. Ova firma ima 50-tak radnika, a u Đinđuši će biti angažovano njih troje do četvoro.

Đinđuša