U SVEČANOJ SALI GRADA PRIREĐEN PRIJEM ZA ČLANOVE STRELJAČKOG KLUBA GT

Članovi Gradskog veća Stefan Kitanović i Andrija Atanasković danas su u Svečanoj sali grada Leskovca upriličlili prijem za članove Streljačkog kluba GT iz Leskovca povodom uspeha koji su ostvarili. Naime na prvenstvu Srbije u gađanju vazdušnim oružjem, koje je održano u Ivanjici, pionirska ekipa Streljačkog kluba GT Leskovac osvojila je 1. mesto i ponela titulu prvaka Srbije u gađanju vazdušnim pištoljem.

Čestitajući na uspehu mladim Leskovčanima i njihovom treneru Kitanović je podsetio da grad Leskovac u sportske klubove i sportsku infrastrukturu svake godine ulaže sve značajnija sredstva.

Ljubiša Todorović predsednik ovog kluba se zahvalio na velikoj podršci koja je doprinela sjajnim rezultatima.

Na kraju konferencije se obratio Danilo Popović najperspektivniji strelac. Naglasio je da se ovim sportom bavi tri godine, pohađa 6. razred OŠ Kosta Stamenković, da uporedo svira klavir u školi Stanislav Binički i kazao da je medalje osvojio na raznim takmičenjima širom Srbije.

Kako je konstatovano ovim povodom lokalna samouprava podržaće sva nastojanja koja imaju za cilj unapređenje zdravih stilova života mladih.

STRELJACKI KLUB GT