U TOKU SU POSLEDNJE PRIPREME PRED POČETAK BOJNIČKOG LETA

Bojničko leto održaće se od 4. do 6. avgusta uz bogat kulturno-zabavni program.

Pripreme za ovu manifestaciju ulaze u završnu fazu, a kako kaže direktor Turističke organizacije opštine Bojnik, Mladen Đorđević, ova trodnevna manifestacija okupiće veliki broj posetilaca iz čitave južne Srbije.

Prve večeri, u petak 4. avgusta, Bojničko leto biće otvoreno maskenbalom koji se realizuje sa Predškolskom ustanovom ,,Đuka Dinić“ , nakon toga, dečiji program će biti obogaćen nastupom animatora iz Novog Sada, a u večernjim satima nastupiće Crvena Jabuka.

Drugog dana, 5. avgusta, biće organizovano takmičenje za najboljeg igrača narodnih kola, a pored domaćih folklornih grupa nastupiće i gosti iz Makedonije, ansambl ,,Srpski vez“. Na ovom takmičenju pobednik će dobiti zlatni dukat, a u večernjim satima koncert će održati Ivana Tasić.

Završne večeri, 6. avgusta, biće održana interaktivna predstava za decu, nastupiće plesna grupa, a večernji sati rezervisani su za koncert Adila.

Iz Turističke organizacije opštine Bojnik pozivaju sve posetioce da dođu i uživaju u pažljivo odabranom programu.

Organizator ove manifestacije je Turistička organizacija, a pokrovitelj je opština Bojnik, koja je za njeno organizovanje izdvojila 3 miliona, s tim da u tu sumu ulaze i sredstva koje je obezbedilo Ministarstvo turizma.

 

Bojničko letoBOJNIKTO BOJNIK