UDRUŽENJE HISARSKI ŠAMPIONI URUČILO VREDNU DONACIJU LESKOVAČKOJ OPŠTOJ BOLNICI, DOMU ZDRAVLJA I CENTRU ZA SOCIJALNI RAD

Vrednost ove donacije je 350.000 dinara, a ona obuhvata za Dom zdravlja 50  čaršafa,30 nepromočivih prostirki i 20 medicinskih mantila. Opštoj bolnici , odnosno Odeljenju ginikologije poklonjeno je 30 jastuka, 30 posteljina i 30 ćebadi , dok Neonatalnom odeljenju ide 20 paketa za bebe.

Centar za socijalni rad dobio je 10 sedišta za decu, a radi podizanja opšte bezbednosti u saobraćaju , dok je  zaposlenima ove ustanove donirano je 500 medicinskih maski.Kako je kazao predsednik Udruženja ,,Hisarski šampioni” Dušan Marek ovo je skroman doprinos ovim institucijama koje su dale nemerljiv doprinos u borbi protiv virusa kovid 19.On je naglasio da je ova pomoć prikupljena zahvaljujućí lokalnoj samoupravi I društveno odgovornim privatnim firmama.

Gradska većnica zadužena za zdravstvo Saška Milovanović istakla je da je potez ovog udruženja za svaku pohvalu i primer koji mogu da slede i drugi. Na donaciji se uzahvalio direktor leskovačke Opšte bolnice dr Nebojša Dimitrijević. Kako kažu u Udruženju ,,Hisarski šampioni” ovakve I slične akcije će biti nastevljene i u narednom periodu.