USKORO ĆE OTPOČETI RADOVI NA ASFALTIRANJU PUTA LESKOVAC-VUČJE

Kako je istakao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović juče je u razgovorima sa predstavnicima vlade Srbije i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dobio čvrsta obećanja da će najduže za godinu dana biti kompletno završena deonica puta Leskovac – Vučje u dužini od 12 kilometara. On je dodao da je predračunska vrednost ovih radova oko 5 miliona evra.

Cvetanović je naglasio da grad Leskovac ulaže napore da se uradi i sanacija puta i prema Lebanu i Bojniku. Za sada nema ni predračunske vrednosti za deonicu prema Lebanu, dodao je Cvetanović i podvukao da je reč o deonici od 7 do 8 kilometara.

Na bojničkom putu kako je naglasio gradonačelnik Cvetanović prošle godine je urađena kanalizacija, osvetljenje je gotovo, a u planu je da se urade pešačke staze, trotoari i biciklističke staze, za šta je potrebno uložiti 120 miliona dinara,

Cvetanović je dodao da je juče imao sastanak sa predstavnicima vlade i predsednikom Aleksandrom Vučićem na kojem je dobio jako obećanje da će u što kraćem roku, a najkasnije za godinu dana biti završen put Leskovac – Vučje u dužini od 12 kilometara čija je predračunska vrednost oko 5 miliona evra.

On je istakao da se ulažu napori da se sredi i put prema Lebanu i Bojniku .