USTANOVA ZA ODRASLA I STARIJA LICA U LESKOVCU DOBILA JE NOVO SANITETSKO VOZILO

Ovo vozilo je obezbeđeno zahvaljujući Ministarstvu zdravlja, a njegova vrednost je 4,2 miliona dinara.

Sanitetsko vozilo je savremeno opremljeno i omogućiće brži i lakši transport korisnika usluga Ustanove za odrasla i starija lica.

Kako je kazao ovim povodom gradonačelnik Goran Cvetanović ovo je drugo vozilo koje je donirano zahvaljujući resornom ministarstvu. On se osvrnuo i na činjenicu da je u ovu ustanovu tokom njene rekonstrukcije Vlada Srbije uložila 62,2 miliona, a lokalna samouprava je dodatno uložila 5,6 miliona za zamenu stolarije, a ta podrška je kontinuirana.

Kako je kazala direktorka Ustanove za odrasla i starija lica Gordana Savić ovo vozilo će u mnogome olakšati rad i doprineti zdravlju korisnika.

Direktor Opšte bolnice u Leskovcu dr Nebojša Dimitrijević je iskoristio priliku da podeli novost koja se odnosi na donaciju firme HSV iz Vlasotionca leskovačkoj Opštoj bolnice. Dimitrijević je naglasio da je reč o kombi vozilu marke Ford namenjeno za prevoz pacijenata koji dolaze na dijalizu. Vrednost ovog vozila je 33, 5 hilada evra.

Kako je ovom prilikom rečeno i Vlada Srbije i lokalna samouprava će i ubuduće nastaviti da pružaju finansijsku podršku zdravstvenim i socijalnim ustanovama na području grada Leskovca.

Čuvajmo zdravljeUstanova za odrasle i starije Leskovac