Za sutra zakazana 36. sednica Skupštine opštine Bojnik

Na sednici Skupštine opštine Bojnik koja je zakazana za sutra u 10 sati odbornici će između ostalog razmatrati Predlog odluke o završnom računu opštine za 2018 godinu.
Na dnevnom redu sednice je i Predlog odluke o ulaganju u kapital Javno komunalnog preduzeća ,, Jedinstvo” , Predlog odluke o utvrđivanju Dana opštine Bojnik, Predlog odluke o izradi plana detaljne regulacije za kružni tok i gradski park u centru , kao i Predlog odluke o izradi plana detaljne regulacije za kružni tok na raskršću ulica Radanska, Stojana Ljubića i Kneza Lazara.
Na dnevnom redu sednice je i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o dodeli poklona i nagrada učenicima osnovnih i srednjih škola, Predlog odluke o načinu i uslovima regresiranja troškova boravka dece u Predškolskoj ustanovi ,,Đuka Dinić” u Bojniku, kao i predlozi  odluka o javnim parkiralištima,dimnjačarskim i pogrebnim uslugama, javnom linijskom prevozu putnika i auto taksi prevozu na teritoriji opštine Bojnik.
Na sednici će biti razmatrani i izveštaji o radu i materijalno finansijskom poslovanju institucija kulture, škola i Centra za socijalni rad.