ZADRŽANI ZBOG VOŽNJE POD DEJSTVOM ALKOHOLA I PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Vlasotincu, tokom pojačane kontrole saobraćaja za vreme praznika, zadržali su devetoricu vozača, od kojih šestoricu koji su vozili pod dejstvom alkohola, dvojicu pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Vozač „megana“ (34) je, vozeći unazad i sa 2,56 promila alkohola u organizmu, udario u parkirani automobil u Leskovcu, a u ovoj nezgodi niko nije povređen.

Saobraćajna policija u Leskovcu iz saobraćaja je isključila vozače „renoa“ (40) i „bmv“ (26) koji su automobilima upravljali sa 1,67, odnosno 1,41 promil alkohola, kao i vozača mopeda (41) sa 1,39 promila alkohola u organizmu.

Takođe, zaustavljeni su i vozač „zastave“ (26) i biciklista (41) koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Patrola u Vlasotincu zaustavila je vozača traktora (59) koji je vozio sa 2,63 promila alkohola u organizmu, kao i vozača „renoa“ (35) sa 1,24 promila alkohola.

U Vlasotincu iz saobraćaja je isključen i vozač „bmv“ koji je automobilom upravljao sa 1,41 promil alkohola i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.