Završeni radovi na asfaltiranju saobraćajnice i autobuske okretnice u Turekovcu

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanovć obišao je završene radove na asfaltiranju saobraćajnice i autobuske okretnice u Turekovcu, čiji je investitor grad Leskovac i za koju je iz gradskog budžeta izdvojeno 2 miliona 284 hiljade dinara. Ovim radovima rešava se jedan od značajnijih problema meštana ovog sela i omogućava normalnom funkcionisanje autoibuskog prevoza.
,,Koliko nam je važan centar grada toliko nam je važna i periferija grada i mesne zajednice na našoj teritoriji zato se trudimo da vodimo računa o svim delovima grada na podjednak način. Grad Leskovac ima 144 naseljena mesta i prvi je po broju naseljenih mesta mi pokušavamo da svima izađemo u susret. U Turekovcu smo napravili Mesnu zajednicu za koju smo izdvojili 2 miliona i 100 hiljada dinara,  koja je pre toga bila u izuzetno lošem stanju, a pogledajte kako ona sada izgleda nakon rekonstrukcije“, kazao je Cvetanović.

Na učinjenim naporima za završetak ovih radova na asfaltiranju centralnog mesta u ovom selu, lokalnoj samoupravi i gradonačelniku Leskovca zahvalio se predsednik Mesne zajednice Turekovac Ljubiša Cvetanović.
Okretnica u centru Turekovca služi za funkcionisanje gradskog prevoza koji stanovnici ovog mesta koriste godinama, a nakon asfaltiranja umnogome će biti olakšano i kretanje samih autobusa i gradske linije koja svakodnevno prolazi ovom trasom. Meštani kažu da su zadovoljni i da im ova investicija puno znači.

Radovi na asfaltiranju okretnice u centru Turekovca, bili si povereni leskovačkom preduzeću Kargoles.