ZAVRŠENI RADOVI NA REHABILITACIJI KOLOVOZA OD LESKOVCA PREMA LEBANU

Ova deonica, kako je istakao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović prostire se od mosta na Hisarskom kanalu u Donjem Sinkovcu do Gornjeg Trnjana.On je dodao da je izvođač radova Srbija auto put iz Beograda posao uradio kvalitetno, a radove je finansiralo JP Srbija put sumom od 176,6 miliona dinara. Na ovaj način grad Leskovac je dobio još jednu kvalitetnu saobraćajnicu sa uređenim trotoarima i biciklističkom stazom

Cvetanović je naglasio da je putna infrastruktura poluga razvoja svakog grada, a da Leskovac izgradnjom deonice puta prema Vlasotincu, deonicom od Pečenjevca do Brestovca, posebno potpunom rekonstrukcijom Nikole Pašića postaje moderan i grad primamljiv za sve veći broj investitora,

Poseno je apostrofirao izgradnju puta prema Vučju koja je gotova skoro do Strojkovca i ekskluzivno najavio rekonstrukciju ovog kolovoza od ulaza u Vučje do sela Strojkovac u dužini od 3 km. Ova investicija je vredna 100 miliona dinara.

O tehničkim karakteritikama puta prema Lebanu govorio je direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolič. On je podvukao da su radovi kompletno završeni čime je povećana bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Građani ovog dela grada pozdravili su gradonačelnika Gorana Cvetanovića i istakli da će sada u znatnoj meri biti unapređeni uslovi za život i rad.

put Leskovac - Lebane