Završeni radovi na rehabilitaciji puta Miroševce-Slavujevce

Gradonačelnik Leskovca je sa svojim saradicima obišao završne radove na rehabilitaciji opštinskog puta OP-47 Miroševce-Slavujevce.

Vrednost ugovorenih radova iznosila je 42,3 miliona dinara. Sredstva za realizaciju ovog ugovora obezbedili su Republika Srbija, Ministarstvo privrede, kroz projekat ,,Podrška unapređenja lokalne i regionalne infrastrukture,, u iznosu od oko 17,6 milina dinara  i Grad Leskovac u iznosu od oko 24,6 miliona dinara. Predmet ugovora je bila rehabilitacija kolovoza u dužini od 2305 metara. Izvožač radova je ABM putogradnja

Predsednik MZ Miroševce Miodrag Ristić I  Aleksandar Mitić, član Saveta MZ Slavujevce  zahvalili su se gradonačelniku Leskovca i predstavnicima lokalne samouprave ukazavši na značaj ovog puta.

Da podsetimo u 2016. godini je realizovan Ugovor o rekonstrukciji puta u dužini od 700 metara vrednosti 4,7 miliona dinara, a u 2017. godini kroz Ugovor Pojačano održavanje pojedinih lokalnih i nekategorisanih puteva na terioriji grada rekonstruisana je deonica u dužini od 300 metara čija je vrednost radova oko 2,1 miliona dinara.

Opširnije u vestima TV 4S…