ZAVRŠENI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI LESKOVAČKE ULICE BRANKA RADIČEVIĆA

U leskovačkoj ulici Branka Radičevića završeni su radovi na postavljanju novih vodovodnih cevi i njenom asfaltiranju. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je ovim povodom kazao da je vodovodna mreža u Leskovcu stara preko pet decenija i dodao da je u proteklih nekoliko godina u rekonstrukciju i izgradnju iste do sada uloženo preko 750 miliona dinara.

Ulica je duga samo 133 metra, ali  ova investicija vema znači meštanima. Iz budžeta grada je izdvojeno skoro 1,7 miliona dinara za vodovodnu mrežu i dodatnih 1,9 miliona dinara za asfaltiranje. Radove na ulici izvodila je izabrana grupa izvođača  „AB KOP“ i „Zadruga Pionir“ iz Vlasotinca koja je maksimalno ispoštovala rok za izvođenje od 30 dana i pritom posao završila kvalitetno.

U ime svih stanovnika ove ulice zahvalila se je  Zlata Savić. Direktor Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić je naglasio da je zamenom cevi i asfaltiranjem ulice došlo do znatnog unapređenja uslova za šivot stanovnika ovog dela grada

Prema rečima Nikolića letnje održavanje saobraćajnica je u toku i odvija se uobičajenom dinamikom. On je dodao da je u toku zatvaranje udarnih rupa u Kopašnici, radi se saniranje klizišta u Kaluđercu, i plan je da se saniraju i putevi u vučjanskom kraju koji su oštećeni usled obilnih padavina.