Završetak radova u ulici Stojana Ljubića

Radovi na zameni trotoara u ulici Stojana Ljubića na deonici od Gimnazije do Narodnog muzeja u Leskovcu, privode se kraju.

Prilikom obilaska radova, direktor JKP „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić je objasnio da su radovi obuhvatali demontažu starih trotoara popločavanjem novim behaton pločama u dužini od 350 metara, za šta je iz budžeta Grada izdvojeno oko 1, 4 miliona dinara.

,,Predmet ugovora bilo je demontiranje postojećeg trotoara, odnosno skidanje asvaltiranih površina koje su bile u jako lošem stanju, demontaža postojećeg ivičnjaka, ugrađeni su novi ivičnjaci, urađen je tampon i na kraju je urađeno popločavanje, odnosno ugradnja behaton ploča u dužini od 350 metara. Pored toga, urađena je i priprema za jesenju sadnju otvaranjem šest sadnih mesta”, kazao je direktor JKP  ,,Urbanizam i izgradnja,, Novica Nikolić.

Ovom prilikom direktor je istakao da će se nastaviti radovi na periodičnom održavanju opštinskih puteva.

,,Već u narednom periodu počeće se sa radovima na dve deonice i to na opštinskom putu kroz selo Guberevac kao i na deonici puta Slatina – Kopašnica. Pored toga i u samom centru na Bulevaru oslobođenja biće rekonstruisane i sanirane veoma oštećene trotoarske površine“.

Izvođač radova na zameni trotoara je Sistem SNL graditelj d.o.o. Leskovac.