ZBOG REKONSTRUKCIJE OPŠTE BOLNICE LESKOVAC DOŠLO JE DO IZMEŠTANJA POJEDINIH ODELJENJA

Obaveštavamo vas da je zbog početka druge faze rekonstrukcije glavne zgrade Opšte bolnice Leskovac, došlo do novih izmeštanja, među kojima su i službe laboratorije i transfuzije.

Služba laboratorijske dijagnostike će se izmeštati dana 09.i 10.03.2023.( četvrtak i petak ), preseliće se u zgradi rehabilitacije u prizemlju i nastaviti sa redovnim radom od ponedeljka.

Mole se pacijenti da u četvrtak i petak kada se vrši preseljenje sve planirane analize ( IMUNOHEMIJSKE,FT4,TSH,Tpo at,Tg at,TUMOR MARKERI,INSULINEMIJU), a koje nisu hitne budu odložene, a sve hitne kao i dosad radiće se u Domovima zdravlja ( to su osnovne analize KKS,BIOHEMIJA,URIN).

Služba transfuziologije će za sada premeštati samo deo svoje aparature, pa se mole trudnice i stranke da planirane analize (faktori koagulacije, PT,PTT,D- dimer ), pomere za ponedeljak kada će se nastaviti sa radom.

Molimo sve naše pacijente i sugrađane za strpljenje i razumevanje, i da zajedničkim snagama ispratimo i ovu fazu rekonstrukcije, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

OB Leskovac