Zbog tehničke neispravnosti vozila deca iz FK ,,Radan” iz Lebana nisu otputovala za Beograd

Dvadeset devetoro dece iz Fudbalskog kluba Radan u Lebanu juče nije otputovalo za Beograd na utakmicu Partizan -AZ Alkmar.
Zbog tehničke neispravonosti vozila, lebanska policija nije dala odobrenje da dva kombi vozila sa decom krenu ka Beogradu, zbog neispunjenih uslova za prevoz. Naime, kako je obrazložila policija, oba kombi vozila nisu imala šestomesečni tehnički pregled, što je bio glavni razlog za nedobijanje saglasnosti.
Lebanska policija uputila je oba vozila na tehnički pregled ali zbog ograničenog radnog vremena Tehničkog pregleda, nije bilo moguće rešiti ovaj problem kako bi deca krenula na put.

Kako je istakao predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović ova dva kombi vozila kupila je opština, vozila su data na korišćenje Autobuskoj stanici koja je bila dužna da vodi računa o tehničkom pregledu, a ta obaveza nije ispunjena, što je i razlog da deca nisu otišla u Beograd, tako da je to odgovornost ovog preduzeća.
Polazak dece iz Lebana bio je planiran za 13 sati, nakon dva sata deca su vraćena kući a jedini koji su deci uputili izvinjenje bili su njihovi treneri FK Radana, koji su u ovom slučaju bili najmanje krivi za ovakav propust i sada predsednik opštine Ivan Bogdanović koji je naglasio da će opština u narednom periodu organizovati odlazak mališana na neku značajniju sportsku manifestaciju.