,,Žikina Šarenica“ 1. septembra u Leskovcu

U sali Sklupštine grada danas je održana 71. Sednica gradskog veća na kojoj je usvojen predlog rešenja za angažovanje dopunskih sredstava po zahtevu Turističke organizacije Leskovac, a na ime izmirenja obaveza prema ,,Pink international company,, d.o.o. Beograd za organizaciju i realizaciju emisije ,,Žikina Šarenica,,.

,,U cilju daljeg podizanja manifestacije i bolje promocije, a u susret tridesetoj roštiljijadi sledeće godine, u subotu 1. septembra planirali smo realizaciju emicije ,,Žikina Šarenica,, jedne od najgledanijih emisija na ovim prostorima koja posebno promoviše lokalne vrednosti. Njenom realizacijom u Leskovcu na najblji mogući način reklamiramo i afirmišemo grad i manifestaciju čime doprinosimo da sliku o roštiljijadi i Leskovcu pošaljemo u svet i učinimo je vidljivom i zastustupljenom u najgledanijim medijima sa ovih prostora. Iznos od preko 650 hiljada dinara koliko je tražio Pink smanjen je na 539 hiljada. Na ime realizacije emisije je potrebno 280 hiljada bez PDV-a, 73 hiljade na ime monitoringa na emisiju i 124 hiljade dinara za smeštaj ekipe  od  62-oje ljudi” , obrazložio je v.d. direktora TOL-a  Nebojša Kocić.

Za ovu namenu odobrena su sredstva Turističkoj organizaciji grada Leskovca  u iznosu od 539.000,00 dinara, a snimanje emisije je predvidjeno za subotu 1.septembar.

Gradsko veće usvojilo je i predlog rešenja za angažovanje dopunskih sredstava po zahtevu Turističke organizacije Leskovac, a na ime izmirenja obaveza prema ,,Maslačak.. d.o.o. Beograd. Za nabavku lutaka Roštiljko kao maskota Roštiljijade odobrena su sredstva  u iznosu 504 hiljade dinara sa PDV-om.