Zoran Drobnjak u Medveđi najavio asfaltiranje puteva od ponedeljka

U Medveđi je održan sastanak predsednika opštine dr Nebojšom Arsićem sa vd direktorom „Puteva Srbije“ Zoranom Drobnjakom, na kojem su dogovoreni i najavljeni novi radovi na putnoj mreži u opštini Medveđa.

U opštini Medveđa se u poslednjih 2-3 godina dosta ulaže u putnu infrastrukturu.
„Putevi znače život, gde ima puteva ima i života. Zato će zahvaljujući Vladi Republike Srbije i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture „Putevi Srbije“ izdvojiti 200 miliona dinara za 15 km puta kao i sanacije klizišta kod rudnika Lece. Radovi će krenuti u ponedeljak“ – istakao je Zoran Drobnjak, vd direktor „Puteva Srbije“.

„Krećemo sa realizacijom obećanja koje nam je dao predsednik Aleksandar Vučić prilikom nedavne posete opštine Medveđi. Putevi Srbije od ponedeljka počinju sa realizacijom projekta rekonstrukcije državnog puta Lebane – Medveđa u dužini od 5 km i sanacije klizište na državnom putu ka rudniku Lece. Dogovoreno je i asfaltiranje 20 prioritetnih lokalnih puteva koji će biti završeni završeni u roku od mesec i po dana, za šta je izdvojeno još 30 miliona dinara iz opštinskog budžeta. Putevima ćemo zadržati ljude na selima i sprečiti dalje migracije ka unutrašnjosti“ – izjavio je predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić.