Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Budžet opštine Lebane za 2019. godinu razvojni, socijalni i planski

U 2018. godini u opštini Lebane urađeno je dosta toga, ono što bismo mogli da izdvojimo je  infrastruktura, zatim uređenje atarskih puteva, pomoć mladima i poljoprivrednicima,i ono najvažnije što se desilo krajem prošle i obeležilo 2018. godinu je oživljavanje privrede i otvaranje fabrike ,,Lebanteks,, kazao je predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović.

,,Budžet opštine Lebane za 2019. godinu je razvojni, socijalni i planski,  prihodi su planirani u iznosu od 829 miliona,  za investicije biće izdvojeno 210 miliona, i to za infrastrukturu,opremanje industijske zone, izgradnju bazena i završetak dela Sportskog centra. U narednoj godini veća sredstva planirana su za udruženja građana koja se bave kulturom, iznos za sport dosta je smanjen dok je budžet za  poljoprivredu ostao je na istom nivou“, ističe prvi čovek opštine Lebane.

Na pitanje šta je istina u vezi sa nabavkom dve kamile Bogdanović kaže :

,,Istina je da se radi o planu nabavke dva velika suvenira, a ne životinja.Figure će  najverovatnije napraviti radnici turističke organizacije, od drveta ili  od stiropora, a ukoliko ih budu kupovali taj iznos je od dve do pet hiljada dinara“.

Komentari su zatvoreni.