Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

COVER FEST U LESKOVCU OD 9. DO 11. DECEMBRA

Prvi COVER FEST – festival mladih muzičkih izvođača biti održan od 9. do 11. decembra 2022. godine u Leskovačkom kulturnom centru.

U petak, 9. 12. i subotu, 10. 12. u 14 časova biće održana polufinala dok će finale COVER FEST-a biti održano u nedelju, 11. 12. 2022. godine sa početkom u 13 časova. Ulaz na COVER FEST je slobodan.

Budući da je odziv škola i kandidata bio iznad očekivanja odlučeno je da svi kandidati, njih 63, uzmu učešće u okviru dva polufinala kada će najboljih 24 učesnika stručni žiri odabrati za finale. Kandidati su iz cele Srbije, od Vranja do Subotice.

COVER FEST je podržan od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

’’COVER FEST’’ – festival mladih muzičkih izvođača je zamišljen kao projekat u kome bi učešće uzeli talentovani vokalni i instrumentalni izvođači solisti kao predstavnici svojih škola koji bi izvođenjem poznatih muzičkih numera dali svoje viđenje na već poznate teme. Pravo učešća mogu imati sve osnovne i srednje škole u Srbiji s tim da svaka škola može imati najviše dva predložena kandidata različitih starosnih grupa. Takmičenje bi ocenjivao stručni žiri sastavljen od kompetentnih muzičara Leskovca i Srbije.

U okvuru COVER FEST-a, kandidati će biti ocenjivani u odnosu na starosne grupe i to:

Starosna grupa 1 – od 1. do 4. razreda nižih/osnovnih škola;

Starosna grupa 2 – od 5. do 8. razreda nižih/osnovnih škola;

Starosna grupa 3 – od 1. do 4. razreda srednjih škola;

Na kraju festivala biće dodeljene prva, druga i treća nagrada u svakoj kategoriji školi čiji je izvođač predstavlja. Od nagrađenih kandidata stručni žiri će odabrati i Laureata 1. COVER FEST-a a vredna robna nagrada Focusrite audio studio će pripasti školi čiji kandidat bude izabran.

COVER FEST je festival solista izvođača, pevača i svirača, u trajanju od tri dana. Svi izvođači će nastupati uživo. Cela manifestacija će biti onlajn strimovana kako bi bilo omogućeno njeno praćenje što većem broju zainteresovanih pratilaca. Navijanje publike za svog kandidata je očekivano ali neće imati uticaja na konačnu odluku stručnog žirija koji će na kraju proglasiti najbolje na COVER FEST-u.

Svi zainteresovani mogu pratiti tok takmičenja na zvaničnoj Facebook stranici Međunarodni kulturni centar ART LEND.

Organizator COVER FEST-a je Međunarodni kulturni centar ART LEND.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me