Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Cvetanović: U 2018. godini smo radili na osnaživanju našeg grada, ekonomski, socijalno, infrastrukturno

Na konferenciji koja je nazvana ,,Retrospektiva 2018“ gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sumirao je postignute  rezultate.

,,Svaki početak sa sobom nosi nove ciljeve, nove izazove, odluke i ideje. Na početku Nove 2019. godine odlučno i sigurno otvaramo novo poglavlje života i spremno se prihvatamo posla koji nas u njoj očekuje. Odlučnost i sigurnost donosi činjenica da imamo čvrste temelje i jake stubove na kojima ćemo nastaviti izgradnju budućnosti Leskovca. Prethodnih godina radimo isključivo usmereni na dobrobit naših sugrađana i godina koju smo ostavili za nama nije izuzetak. U 2018. godini smo radili na osnaživanju našeg grada ekonomski, socijalno, infrastrukturno,a svi rezultati su postignuti zahvaljujući timskom radu, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Gradonačelnik je podsetio šta je sve urađeno u predhodnih dvanaest meseci.

,,Već početkom prošle godine isplaćene su zaostale zarade zaposlenima lokalne samouprave i ustanova u iznosu 195 miliona dinara, radilo se na vodovodnoj mreži, brojne mesne zajednice su renovirane, a grad Leskovac je dobio od NALED-a resertifikaciju kao povoljno poslovno okruženje sa 92,4 odsto ispunjenosti zahteva i nagradu u kategoriji Pametni gradovi na Dunavskom biznis forumu u Novom Sadu. Sklopljeni su aneksi ugovora sa PWW i Metroparkingom Jug kojima su poboljšani uslovi, redovno organizujemo dane Otvorenih vrata, brojne kulturne manifestacije, a bolnica koju očekuje rekonstrukcija vredna 21 milion dinara dobitnik je vrednih nagrada. Na dan grada otvoren je nemački Lidl, dodeljene su nagrade mladim talentima, poljoprivrednicima se redovno isplaćuju subvencije. Tokom 2018.godine radili smo na osnaživanju našeg grada ekonomski, socijalno, infrastrukturno, a svi rezultati su postignuti zahvaljujući timskom radu“, kazao je Cvetanović

Prezentaciji u Skupštinskoj sali grada pored predstavnika vlasti, direktora javnih, javno komunalnih preduzeća i ustanova prisustvovali su i brojni privrednici.

Komentari su zatvoreni.