Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

DANAS ODRŽANA TRADICIONALNA KASAČKA TRKA LESKOVAČKI POBEDNIK

Na leskovačkom Hipodromu danas su održane Tradicionalne trke konja kasača Leskovački pobednik koje su trebale da se održe 11. oktobra povodom Dana grada, ali su zbog loših vremenskih uslova odložene.

Na trkama je nastupilo oko 40 takmičara, grad Leskovac je ovu manifestaciju podržao sa 600.000 dinara .

Trke je otvorila narodna poslanica Olivera Pešić koja je naglasila da u kontinuitetu ove trke lokalna samouprava organizuje od 2013. godine kada je i oživela tradiciju koja datira iz daleke 1933. godine.  Organitzator ovih trka je Konjički klub Dubočica 1933.

- Advertisement -

Kasači su se prema propozicijama takmičili na 1.600 metaraa pobednički pehar otišlo je grlu Gibson Boko iz Beograda kojim je upravljao kasač Miodrag Pantić iz Pančeva.

Vlasdnik ergele JMH iz Dolova Aleksandar Jankulov čije je grlo pobedilo na današnjoj kasačkoj trci Leskovački pobednik nije krio svoje zadovoljstvo.

Podsetimo, prve trke u Leskovcu organizovane su 15. aprila 1933. godine i u tom periodu okupljale su i po nekoliko hiljada ljudi. Iako je Leskovac ranije imao više trkačkih dana, godinama unazad trke se organizuju samo 11. oktobra za Dan oslobođenja.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me