Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

ĐACIMA PRVACIMA U MEDVEĐI URUČENI RANČEVI SA PRIBOROM

Na osnovu odluke Tima za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola, koji je formirao Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti KOVID-19, određena su tri modela nastave po osnovnim i srednjim školama u Srbiji. U osnovnim školama u Medveđi, primenjivaće se prvi model organizacije obrazovno-vaspitnog rada, tj. đaci će pohađati nastavu u školskim klupama.

Školska 2021.-2022. godina za učenike osnovnih i srednjih škola počinje danas, a najmlađim školarcima su uprkos epidemiološkoj situaciji prvi dani u školskim klupama u Medveđi započeli na najlepši mogući način.

- Advertisement -

Koordinaciono telo za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđu obezbedilo je sredstva iz svog budžeta kojima je Opštinska uprava opštine Medveđa za sve prvake na teritoriji opštine Medveđa, nabavila školske rančeve sa neophodnim priborom za početak školske godine.

Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić je u ime rukovodstva opštine Medveđa i Koordinacionog tela Vlade RS poželeo mališanima srećan početak školovanja, uz nadu da će ova situacija sa virusom proći, i poželeo svim đacima i nastavnom osoblju da ove školske godine redovno prate nastavu po starom programu.

U prvom razredu osnovne škole na teritoriji opštine Medveđa upisano je 53 đaka prvaka koji su dobili na poklon školske torbe i pribor za školu.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me