Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Ekipa ,,Eleven“ iz Bojnika pobednik turnira u malom fudbalu

Pobedom ekipe ,,Eleven” iz Bojnika nad ekipom ,,Beara“ iz Lapotinca rezultatom 2:0, u prisustvu velikog broja građana iz Bojnika i okoline  završena je Fudbalska liga, odnosno Turnir u malom fudbalu, koji je organizovao Sportski savez pod pokroviteljstvom opštine Bojnik.

,,Takmičenje je otvoreno utakmicom između ekipa Pridvorice i  Fortisa, trajalo je sedam vikenda, a utakmice su odigrane u sedam mesnih zajednica.Finalna takmičenja su održana na terenu za male sportove u Bojniku.Ovo takmičenje je imalo za cilj negovanje takmičarskog duha i razvoj sporta kod mladih“, ističe predsednik Sportskog saveza opštine Bojnik Dejan Arsić, i dodaje da ovogodišnja Fudbalska liga imala veliku podršku lokalne samouprave, i da se nada da će ovaj trunir postati tradicija.

Pobedničkoj ekipi ,,Eleven” uručene su medalje,pehar i sportski vaučer svakom igraču u iznosu od po 12 hiljada dinara, dok su drugoplasirani igrači ekipe ,,Beara” iz Lapotince pored pehara i medalja, dobili sportski vaučer u iznosu od po sedam hiljada dinara.
Za osvojeno treće mesto na ovom truniru ekipi ,,Fortis” takođe su uručene medelje, pehar i sportski vaučer svakom igraču u iznosu od po pet hiljada dinara.
Najbolji golman turnira u seniorskoj kategoriji je Bojan Zdravković, najbolji strelac je Aleksandar Jovanović, dok je najbolji igrač Nikola Ilić.
Ovom prilikom plakete i zahvalnice uručene su zameniku predsednika opštine Bojnik Ivanu Stojanoviću i većnicima Draganu Stojanoviću i Stojanu Vidanoviću.

Komentari su zatvoreni.