Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U LEBANU SE STABILIZUJE

Juče je u kovid ambulanti registrovano jedno lice pozitivno na korona virus, a ona je obavila samo 128 pregleda, istakao je u izjavi medijima predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović.

Ova opština organizovala je vakcinaciju stanovništva i u najudaljenijim selima, ali i pored toga Bogdanović kaže da nije zadovoljan obuhvatom vakcinacije na području Lebana.

- Advertisement -

On ističe da opština pruža svu potrebnu finansijsku i logističku podršku svom Domu zdravlja i podseća da je januara za ovu zdravstvenu ustanovu nabavljeno sanitetsko vozilo i da je u planu da se naredne godine izdvoje iz budžeta znatna finansijska sredstva za nabavku novih vozila.

Bogdanović je još jednom uputio apel građanima da se pridržavaju epidemioloških mera bez obzira na činjenicu da broj zaraženih opada, ali i da se vakcinišu kako bi zaštitili sebe i druge.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me