Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

FARMA KRAVA I PROIZVODNJA MLEKA PORODICE NEŠIĆ IZ DONJEG KRAJINCA

Porodica Nešić, iz Donjeg Krajinca od 2012. godine bavi se mlečnim govedarstvom. Dva brata i dve snaje, otac i majka vredno i složno rade svakoga dana kako bi mlekari sa kojom sarađuju isporučili mleko ekstra kvaliteta.

Na farmi Nešića trenutno ima 130 grla, što krava, što teladi. Na slobodnoj ispaši se nalazi oko 80 grla, a njih 50 je u ovom trenutku na muži i to ih svrstava u veće proizvođače u Jablaničkom okrugu.

Dnevno se na ovoj na ovoj farmi proizvede oko 750 litara mleka, mesečno 23 tone, oni nemaju probleme sa isplatom mlekara, jer imaju odličnu saradnju sa mlekarom sa kojom sarađuju već nekoliko godina.

- Advertisement -

Nenad Nešić kaže da se subvencije i premije za mleko redovno isplaćuju. U postizanju prve klase, veliku ulogu svakako ima i mlekovod, jer mleko nema dodira sa vazduhom, hladi se na 5 stepeni.

U narednom periodu planiraju i proširenje kapaciteta.

Kako kaže savetodavac za stočarstvo leskovačke Poljoprivredne savetodavne i stručne službe mr Dejan Ranđelović, danas je uspeh i zarada u proizvedenoj količini mleka, i nikako se ne isplati držati 1, 2 krave.

Primer porodice Nešić iz Donjeg Krajinca pokazuje da od mlečnog govedarstva može da se živi i zaradi.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me