Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Foruma žena SNS-a u Leskovcu osuđuje svaki vid nasilja nad ženama

Nasilje se svakodnevno i javno promoviše od strane Saveza za Srbiju, a naočito nad ženama.Mi žene ne smemo da trpimo nasilje! Srpska napredna stranka se zalaže za ravnopravnost, solidarnost, za pružanje jednakih šansi za sve. Mi ne delimo ljude na muškarce i žene. Upravo mi, žene Srpske napredne stranke koje činimo Forum žena GrO SNS-a, svakodnevno se trudimo da našim akcijama koje organizujemo osnažimo žene, da nam žene budu na pozicijama odlučivanja, da imaju pravo glasa, i imamo punu podršku. Najpre od našeg predsednika, Aleksandra Vučića, a zatim i od našeg predsednika Gradskog odbora, dr Gorana Cvetanovića, kazala je predsednica Foruma žena Gradskog odbora SNS Kristina Vasiljković na konferenciji za novinare.

Pozivam sve žene koje se bave javnim poslom i čiji glas može da se čuje da najoštrije osude sve uvrede izgovorene nad ženama.Najstrašnije je osuditi nekog, a još gore je ako je to žena. Zbog toga smo se mi danas ovde okupile jer želimo da svim ženama skrenemo pažnju i upravo tim ženama koje se bave javnim poslom i čiji glas može da se čuje da pozovim da se sve zajedno podignemo i najoštrije osudimo omalovažavanje i vređanja od strane Saveza za Srbiju jer to nije pristojna Srbija za koju se oni, navodno, zalažu i bore“, istakla je Kristina Vasiljković

 

Forum žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke osuđuje uvredu koju je doživela novinarka koja je od strane poznatog glumca nazvana pogrdno i smatra da svi treba da osude svaki vid nasilja u društvu, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Srpske napredne stranke u Leskovcu.

 

 

Komentari su zatvoreni.