Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Gradonačelnik Cvetanović priredio prijem za najmlađe

U Svečanoj sali grada Leskovca organizovan prijem predškolskih i školskih grupa učesnika Leskovačkog karnevala. Ovom prilikom podeljeni su pehari grupama i zahvalnice učesnicima.
Gradonačelnik se prisutnima obratio i istakao da su sve grupe svojim učešćem oplemenile i ulepšale jubilarni 10. dečji karneval:
„Naš nobelovac Ivo Andrić je rekao da se u deci obnavlja i čisti reka čovečanstva. Leskovac prepoznaje značaj i snagu koju poseduju najmlađi članovi našeg društva i iz tog razloga smo organizovali ovaj skup. Naš osnovni zadatak je da deca odrastaju bezbrižno i srećno, i imamo obavezu da stvorimo još bolje uslove za vaše odrastanje jer ste vi budućnost Leskovca. Vi, deco, zaslužujete da budete bezbrižni i srećni, da vam lica budu nasmejana i ozarena, jer dečji osmeh je vredniji od sveg novca na svetu.“
Svečana sala grada Leskovca je bila ispunjena dečjom grajom i smehom, mališani su se obradovali zahvalnicama, a grupa koja je osvojila nagradu za najbolju masku će imati tu čast da grad Leskovac predstavlja na nekom od predstojećih karnevala.
Na kraju je gradonačelnik pozvao svu decu da svojim prisustvom ulepšaju druženje u Centralnom parku, zakazano za nedelju.

Komentari su zatvoreni.