Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Gradonačelnik dr Goran Cvetanović otvorio vrata za građane

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanovuć organizovao je Dan otvorenih vrata.Građani su imali mogućnost da u ličnom razgovoru sa gradonačelnikom i njegovim saradnicima iznesu probleme s kojima se susreću kako bi bili otklonjeni.

,,Ovo je već tradicionalni način neposrednog kontakta sa građanima u pokušaju da se iznađu rešenja za probleme sa kojima se suočavaju, kazao je Cvetanović.Do 12 sati primljeno je oko 60 sugrađana.  Odgovornost jedne lokalne samouprave meri se naporima i zalaganjem koji se konstantno ulažu kako bi se obezbedio kvalitetniji život sugrađanima. Glas naroda za mene je jako važan, jer predstavlja srž realnog stanja među građanima. Iako smo moji saradnici i ja redovno na terenu, mislim da je najbolji način da se dobije realna slika o dešavanjima u gradu kada to čujete od osobe koja sedi preko puta vas. Da podsetim da dva puta nedeljno građani mogu da dođu i kod gradskog većnika Vladimira Brankovića koji predstavlja čitav grad i zadužen je za njihov prijem, a narodni poslanici su takođe otvoreni za razgovor sa građanima“, podvukao je Cvetanović.

Postoje i problemi koje je nemoguće rešiti,poput nezaposlenosti ili rešavanja stambenog pitanja, ali se trudimo da saslušamo građane i izađemo im u susret.Posebno raduje činjenica da dolaze i građani sa predlozima i sugestijama koje se odnose na unapređenje opštih uslova za život i rad u gradu. Cvetanović je pohvalio sugrađanina Aleksandra Ljubića koji je autor dve knjige u kojima na futuristički način daje predloge za razvoj Leskovca .

Danu otvorenih vrata pored direktora javnih i javno komunalnih preduzeća i šefova odeljenja Gradske uprave prisustvovali su i predstavnici republičkih institucija iz našeg grada.

Komentari su zatvoreni.