Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović dobio dva priznanja

Nakon nagrade „THE BIZZ AWARDS“, kojom je Opšta bolnica Leskovac 14. novembra prošle godine bila nagrađena u Hong Kongu, gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović dobio je dva priznanja.

Prvo priznanje stiglo je gradonačelniku od strane WORLD LEADER BUSINESSPERSON za uspešnog lidera koji radi na inovativan, edukativan i sistematičan način (For being successful leader who works in an innovative, knowledgeable and systematic manner) i drugo priznanje za izvanredno poslovno rukovodstvo (Excellence in business leadership) na predlog njihovog Odbora za evaulaciju.

Podsetimo, nagradu „THE BIZZ AWARDS“ dodeljuje organizacija World Confederation of Businesses.
Nagrada se dodeljuju institucijama, ustanovama, organizacijama i pojedincima koji su otvarili zapažene rezultate u oblasti u kojoj posluju.

Na ovaj način leskovačka bolnica pridružila se eminentnoj i značajnoj porodici WORLDCOB koja okuplja najuspešnije i najznačajnije organizacije na svetu.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović preuzeo je naradu u Hong Kongu. Članak o tome našao se u „BUSINESS DIRECORY 2019“ objavljenog od strane WORLD CONFEDERATION OF BUSINESSES.

Komentari su zatvoreni.