Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

GRADONAČELNIK LESKOVCA GORAN CVETANOVIĆ OBIŠAO JE DANAS RADOVE NA SANACIJI NADVOŽNJAKA NA ULAZU U BOBIŠTE

Radovi na sanaciji nadvožnjaka na ulazu u Bobište, kako je naglasio gradonačelnik Goran Cvetanović u znatnoj meri će unaprediti saobraćajnu infrastrukturu jer je reč o sanaciji deformacija kolovoza pristupnih saobraćajnica na državnom putu II A reda br. 258 dužine oko 400 metara. Ovi radovi su i od internacionalnog značaja jer se moraju posmatrati i kao veza sa koridorom 10, ali i šire.

Gradonačelnik Goran Cvetanović je naglasio da lokalna samouprava ostvaruje odličnu saradnju sa republičkim preduzećima i institucijama, te da i ovu investiciju finansira JP „Putevi Srbije” iznosom od 6,2 miliona dinara.

U okviru ovog posla predviđeno je skidanje oštećenog kolovoza, zamena konstrukcije ugradnjom drobljenog kamenog agragata debljine 30cm, ugradnja 2 sloja asfalta i uklapanje sa postojećim saobraćajnicama.

- Advertisement -

Cvetanović je dodao da je ovo je petlja sa koje se ulazi u Leskovac tako da će se ovom investicijom dobiti još jedan uređen i bezbedan ulaz u grad.

Novica Nikolić, direktor JP Urbanizam i izgradnja je kazao da je od nadvožnjaka do Bobišta urađena kompletna rekonstrukcija i ugradnja novog tamponskog sloja od kamenog agregata.

Ovom prilikom rečeno je da se radovi odvijaju pod saobraćajem, da nema zastoja i da će posao biti priveden kraju planiranom dinamikom. Izvođač radova je firma Trejs Srbija.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me