Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

GRADONAČELNIK LESKOVCA GORAN CVETANOVIĆ PREDSTAVIO JE REZULTATE LOKALNE SAMOUPRAVE POSTIGNUTE TOKOM 2021. GODINE

Transparentnost, otvorenost i timski rad, čine osnov delovanja lokalnog rukovodstva koje svakom poslu pristupa odgovorno i savesno, kazao je u svom obraćanju gradonačelnik Goran Cvetanović.

On je podvukao da je potvrda toga i odgovoran odnos prema svim finansijskim obavezama i to ilustrovao podatkom da su juče isplaćene pre roka dve rate kredita i to za energetsku efikasnost i kapitalne projekte, a da je gradska kasa stabilna dokazuje i činjenica da trenutno na računu grada figurira cifra od 551 milion dinara.On je istakao da je tokom protekle godine za medije izmiren iznos od 30 miliona dinara, 12 miliona odvojeno je za projekte iz oblasti kulture, 31 milion odvojen je za socijalnu zaštitu čime je pokazana društvena odgovornost i solidarnost. Istovremeno radilo se i na unapređenju sporta kroz iznos od 105 miliona za sportske klubove i organizacije koji su opravdali poverenje postizanjem vrhunskih rezultata.

Cvetanović je dodao da je na ime jednokratne pomoći socijalno ugroženim porodicama isplaćena svota od 13 miliona dinara. Reprogram prema EPS-u se redovno izmiruje u iznosu od 3,1 milion dinara mesečno kao dug koji je nastao pre više od deceniju. Leskovac može da se pohvali i zapošljavanjem mladih kroz razne programe, a u tom cilju donet je i Lokalni akcioni plan. Raduje činjenica, kako je podvukao Cvetanović što je već početkom godine podeljeno 25 ugovora o obavljanju stručne prakse za najbolje studente.

Ulaganje u infrastrukturu bio je prioritet, a to dokazuje izgradnja tri ulaza i izlaza u grad. Povoljno poslovno okruženje koje se već četvrti put za redom od strane NALED-a rangira procentom ispunjenosti 96,36 procenata je dovelo do kredibiliteta jer je sve više investitora, kako domaćih, tako i stranih zainteresovano za ulaganje u Leskovac, To potvrđuje Zelena zona gde će samo tokom naredne godine posao dobiti 339 novih radnika.

Gradonačelnik Cvetanović se osvrnuo i na ono čime nije zadovoljan u prošloj godini, a to je nemaran odnos prema izgradnji Gradskog trga čiji završetak kasni preko godinu dana zbog nemarnog odnosa izvođača radova.

Planovi za 2022. su ambiciozni, a odnose se na dalju rekonstrukciju Opšte bolnice, dečjeg dispanzera za šta je opredeljena suma od 500 miliona dinara, kao i brojnih obrazovnih ustanova, a primera radi samo će se za podizanje energetske efikasnosti OŠ „Aca Sinadinović“ u Predejanu u iznosu od 389 miliona dinara preko Kancelarije za javna ulaganja, kao i Vrtića u mesnoj zajeednici Moša Pijade u iznosu od 80 miliona dinara.

Završavajući ekspoze Cvetanović je zahvalio građanima, svom timu i posebno razumevanju Vlade i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me