Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

JUČE SUSRETOM U DONJEM KONJUVCU ZAPOČELI MIHOLJSKI SUSRETI U BOJNIČKOJ OPŠTINI

Opština Bojnik je ove godine na osnovu potpisanog ugovora sa Ministarstvom za brigu o selu organizovala Miholjske susrete sela.

Kako je u izjavi za TV 4S kazao šef kabineta predsednika opštine Danilo Krvokapić ova minifestacija ima za cilj da očuva kulturno istorijsku baštinu i okupi ljude podradanskog područja.

Jučerašnji domačin je bilo selo Donje Konjuvce koje je organizovalo takmičenje u pripremi tradicionalnih jela pod nazivom „Zaboravljeni recepti juga“ i turnir u basketu.

Vredne domaćice i domaćini iz sela Donje Konjuvce, Majkovac i Lapotince na svojim štandovima su izložili stara tradicionalna jela i time pokazali gastronomsko bogatstvo podradanskog područja.

- Advertisement -

Kvalitet ovog gastronomskog bogatstva ocenjivao je stručni žiri pod vođstvom profesora gastronomije na Visokoj poslovnoj školi Ivice Zdravkovića.

Kako je istakao Zdravković na ovaj način se prezentuje naša kulturna baština i čuva od zaborava.

Odlukom stručnog žirija juče je pobedu i prvo mesto zauzelo selo Donje Konjuvce, drugo je bilo selo Majkovac, a treće mesto pripalo je Lapotincu.

Ovim gastronomskim ekipama uručeni su i zlatni, srebrni i bronzani pehari.

Na sportskom borilištu u basketu su se nadmetale ekipe Donjeg Konjuvca, Majkovca, Lapotinca i Gornjeg Brijanja, a pobedu i zlatni pehar osvojila je ekipa Donjeg Konjuvca kao domaćin.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me