Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

KONCERTOM ADILA ZAVRŠENO 25. ,,BOJNIČKO LETO“

Drugi dan manifestacije bio je posvećen očuvanju tradicije i predstavljanju nematerijalne kulture našeg kraja. Program je počeo takmičenjem „Kolo za dukat“, pored domaćih folklornih grupa nastupili su i gosti iz Makedonije, ansambl ,,Srpski vez“.

Za najboljeg igrača na takmičenju proglašen je Emilio Ristić KUD ,,Srpski vez“ Kumanovo, a za najbolju igračicu Sofija Ramadanov KUD ,,Jasenica“.

Na kraju večeri koncert je održala Ivana Tasić, solistkinja RTS-a i dugogodišnja vokalna solistkinja grupe Izvor iz Vranja.

Treće večeri najmlađi su uživali u predstavi ,,Zečicine zavrzlame”, a zatim u nastupu plesne grupe  ,,Step by step“ iz Leskovca.

Tradicionalna manifestacija „Bojničko leto“ završena je koncertom pop-folk pevača Adila Maksutovića. On je pre koncerta u izjavi za medije najavio izlazak novog albuma.

,,Tu sam ja već par sati, i mogu da kažem da mi se dopada ova varošica, a nedavno sam imao i nastup u nekoj diskoteci u Leskovcu. Radim, uporedo sa nastupima, i studijski album, a već sam objavio pre dva meseca prvu pesmu sa novog albuma. Čekamo, eto, da prođe leto i letnja turneja, pa se nadam negde od septembra će biti i prezentovanje albuma a na njemu će se nalaziti 8 pesama.“

Adil je koncert započeo hitovima „Laku noć“, ,,Moje si nebo“, „Maskenbal“, „Ne mogu bez tebe ja“, a zatim je pevao brojne hitove svojih kolega.

Organizator ove manifestacije je Turistička organizacija, a pokrovitelj opština Bojnik.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me