Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Leskovačkim mališanima podeljeno oko 5000 novogodišnjih paketića

U Sportsko rekreativnom centru Dubočica, leskovačkim mališanima podeljeno je oko 5000 paketića.

 

,,Vreme novogodišnjih praznika je za sve divno i zabavno posebno za naše mališane.To je vreme kada smo okruženi najmilijima u toplini doma pored jelke.Tada se trudimo da jedni drugimo udovoljima i da praznike učinimo srećnijim, deleći sreću i radost sa onima do kojih nam je naviše stalo.Deca su najiskrenija bića.Njima je za sreću potrebno malo.Trebamo se ugledati na njih i nastojati da svako od nas probudi dete u sebi, kako bi nam život bio lešši i lakši. Do sada smo paketiće svoj deci Leskovca i okoline, delili na nivou mesnih zajednica.Ove godine smo želeli da napravimo jednu pravu novogodišnju priču, koja će se razlikovati od prošlogodišnjih, u kojoj će biti više čarolije.Dragi moji, srećna vam pravoslavna Nova godina.Želim vam mnogo zdravlja,sreće, bogatstva i uspeha“, kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

 

On se zahvalio svim donatorima koji su pomogli akciju i istakao da nijedan paketić nije plaćen iz budžeta grada.

 

Predstavnici 16 mesnih zajednica, Centra za socijalni rad i Gradske uprave podelili su mališanima paketiće.Oni su uživali i u predstavi Narodnog pozorišta Sunđerko Bob i nastupu Gradskog dečjeg hora Zvezdice.

 

Akcija podele paketića biće nastavljena narednih dana u Domovima kulture, kada će i deca iz okolnih mesta dobiti paketiće.

Komentari su zatvoreni.