Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Medveđa: Edukacija na temu poslovno ponašanje i poslovni bonton u lokalnoj samoupravi

Opštinska uprava opštine Medveđa mnogo ulaže u permanentnu edukaciju svih zaposlenih.U skupštinskoj sali opštine održano je predavanje profesora Zorana Punoševca, predsednika Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije koji je takođe i predsednik naučno stručnog skupa „Sistem kvaliteta kao uslov za uspešno poslovanje i konkurentnost“ i primenu standarda ISO 9001.

„Veoma korisnu i vrlo uspešnu edukaciju zaposlenih u lokalnoj samoupravi na temu poslovno ponašanje i poslovni bonton pohađali su zaposleni u opštinskoj upravi. Na kraju predavanja polagali su test na osnovu koga će biti dodeljeni sertifikati. Obuka koja je održana u sali skupštine opštine je deo plana stručnog usavršavanja zaposlenih u opštinskoj upravi za 2018. godinu i poklon je profesora dr Zorana Punoševca“, rekao je predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić.

Projekat standardizacije kvaliteta usluga u lokalnoj smaoupravi i implementacija standarda ISO 9001  biće završena 20. maja ove godine, na dan opštine Medveđa, kada će biti uručen sertifikat lokalnoj samoupravi za uspešno sproveden.

Komentari su zatvoreni.