Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Mihajlovićeva sa načelnicima okruga Srbije: Zajedno smo efikasniji, nastavljamo saradnju i na novom investicionom ciklusu

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović  sastala se danas u Dumitrovgradu, u okviru svoje posete Jugoistočnoj Srbiji, sa načelnicima svih upravnih okruga i sa njima razgovarala o novom investicionom ciklusu i infrastrukturnim projektima koji će se realizovati na teritoriji cele zemlje.

Kako se navodi u saopštenju za javnost ovog ministarstva Mihajlovićeva je tom prilikom istakla da sve što Ministarstvo sprovodi i rezultati koji su do sada postignuti u železničkom, drumskom i vazdušnom saobraćaju, urađeni su u saradnji sa načelnicima okruga.

Osim o tekućim projektima razgovaralo se je i o novom investicionom ciklusu vrednom više od 10 milijardi evra koji država pokreće i koji je vezan za transportnu infrastrukturu. Ove godine počinjemo izgradnju nekoliko novih auto-puteva i rekonstrukciju regionalnih pruga. Od septembra će celo ministarstvo biti na terenu da gradovima i opštinama predstavimo velike projekte koje pokrećemo – od Moravskog koridora, preko auto-puteva Sremska Rača-Kuzmin, Ruma-Šabac-Loznica, Preljina-Požega i auto-puta Niš-Merdare-Priština”, izjavila je ona.

Mihajlovićeva je dodala da svi novi zakoni koje je država donela sprovode se u saradnji sa načelnicima okruga a problemi rešavaju u dogovoru sa njima, navodi se izmežu ostalog u ovom saopštenju za javnost.

Komentari su zatvoreni.