Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

MINISTARKA POLJOPRIVREDE JELENA TANASKOVIĆ I PREDSEDNIK PRIVREMENOG ORGANA OPŠTINE NEBOJŠA NENADOVIĆ POLOŽILI SU KAMEN TEMELJAC ZA FABRIKU „VOĆAR“ U KOSANČIĆU KOD BOJNIKA

„Ovo je vrlo važna investicija u vrednosti od 10 miliona evra koja će omogućiti otvaranje novih radnih mesta, ali i novi pozitivni impuls kada neko dođe i vrati se u svoj rodni kraj da bi investirao“, kazala je ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković.

Ona je dodala da će ova investicija dati dodatnu snagu primarnim proizvođačima da proširuju svoje zasade i da ne brinu o plasmanu.

Ministarka Tanasković je u izjavi za TV 4S kazala da je od prvog dana kada je stupila na ovu funkciju predstavnik poljoprivrednih proizvođača i da se trudi da artikuliše sve njihove potrebe i unapredi njihov položaj.

Ministarka Tanasković je podvukla da će fabrika „Voćar“ u Kosančiću biti veoma značajna jer će zaokružiti čitav ciklus od zasada, berbe do prerade voća.

Slobodan Petrović vlasnik firme „Voćar“ koji je poreklom iz Kosančića odavno je imao želju da u svom rodnom kraju podigne fabriku. On naglašava da je u planu izgradnja jedne firme površine 8.000 kvadrata koja će imati i svoje voćnjake, a akcenat će biti stavljen na organskoj proizvodnji i kvalitetnoj preradi. Posao u fabrici u prvoj fazi dobiće 35, a kasnije će biti zaposleno 70 radnika.

Predsednik Privremenog organa opštine Bojnik Nebojša Nenadović je podsetio da je proces izgradnje Agro industrijske zone bio dug, ali da je kruna svega današnje polaganje kamena temeljca za novu fabriku. On je dodao da je ovo veoma važan dan za sve stanovnike Bojnika.

Prema planiranoj dinamici pogon će biti završen do prvog maja naredne godine kada će krenuti i sa radom.

Polaganju kamena temeljca prisustvovao je i državni sekretar u Ministarstvu saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Dragan Stevanović kao i veliki broj građana.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me