Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

NALAS: KONFERENCIJA NA TEMU POBOLJŠANJA USLUGA VODOSNABDEVANJA I PREČIŠĆAVANJA OTPADNIH VODA

Drugi dan ovogodišnje konferencije NALAS-a posvećen je zaštiti životne sredine i uslugama javno komunalnih preduzeća. Konferencija na temu „Uloga lokalnih samouprava u obezbeđivanju kvalitetne vode i sanitarnih usluga“.

Ovaj skup otvorio je gradonačelnik Leskovca i novoimenovani predsednik dr sci. med. Goran Cvetanović:

NALAS ima jednu od ključnih uloga u implementaciji programa Regionalne mreže za razvoj kapaciteta za vodosnabdevanje i sanitarne usluge, pod vođstvom GIZ-a i finansijskim doprinosom Nemačkog saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj i Švajcarskog državnog sekretarijata za ekonomske poslove.Ovaj projekat okuplja udruženja lokalne samouprave i udruženja javno komunalnih preduzeća, 16 partnerskih udruženja u regionu Zapadnog Balkana, koja su zajednički koordinirala inicijative za razvoj kapaciteta i uspešno razvila i sprovela obuke za opštine i vodovodna preduzeća.

Tokom implementacije Regionalne mreže za razvoj kapaciteta za vodosnabdevanje i sanitarne usluge, od 2017. godine, ostvaren je značajan napredak u jačanju partnerskih udruženja za pružanje usluga razvoja kapaciteta svojim članovima. Kao rezultat toga, hiljade predstavnika opština i javno komunalnih preduzeća bilo je deo mera razvoja kapaciteta Regionalne mreže, unapređujući njihove individualne kadrovske i organizacione kapacitete.

Nakon gradonačelnika prisutnima se video pozivom obratila i predstavnica GIZ-a Zorica Bilić iz Otvorenog fonda za jugoistočnu Evropu koja je govor posvetila temi Kako da opštine iskoriste ponudu kapaciteta Regionalne mreže za razvoj kapaciteta za usluge vodosnabdevanja i kanalizacije.

- Advertisement -

Ključne prezentacije održali su sledeći učesnici, Miodrag Gluščević, koji je svoje obraćanje posvetio ključnim izazovima regiona, Maja Medenica, predstavnica JKP „Vodovod Beograd“ sa fokusom na digitalizaciju i praksu upravljanja imovinom, Refik Bojadžić, generalni sekretar Zajednice opština i gradova Crne Gore govorio je o saradnji lokalnih samouprava i javno komunalnih preduzeća, te značaju jačanja kapaciteta.

Nikola Tarbuk, generalni sekretar SKGO-a pažnju je obraćanje posvetio podršci lokalnih samouprava u procesu unapređenja saradnje između lokalnih samouprava po pitanju vodosnabdevanja.

Jednu od zapaženijih prezentacija imala je Maja Milošević Milojić, pomoćnik direktora JKP „Vodovod“ Leskovac, zadužena za izgradnju i rad postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, govorila je o pokretanju i implementaciji ovog važnog projekta koji grad Leskovac svrstava u red lokalnih samouprava koje su dosta pažnje posvetile rešavanju problema otpadnih voda.

Gradonačelnik Leskovca i predsednik NALAS-a dr sci. med. Goran Cvetanović je nakon predstavljanja dokumenta o regionalnoj politici upravljanja vodama, zatvorio skup, zahvalio partnerima GIZ-ovom Otvorenom regionalnom fondu za modernizaciju komunalnih usluga, nemačkom ministarstvu za ekonomsku saradnju i razvoj i švajcarskom državnom sekretarijatu za ekonomske poslove na podršci koju daju mrežama asocijacija u odgovoru na izazove u pružanju visokokvalitetnih usluga vodosnabdevanja, ali i svim prezenterima i govornicima što su podelili svoja iskustva i najbolje prakse za unapređenje komunalnih usluga u sektoru voda i otpadnih voda.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me