Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

NENADOVIĆ: RUKOVODSTVO OPŠTINE BOJNIK ANGAŽUJE SE DA OVO MESTO NAPREDUJE U SVIM SFERAMA

Poslednjih godina angažovanjem projektnog tima opštine Bojnik urađeni su, ali i realizovani krupni projekti, ističe u izjavi za TV 4S predsednik Privremenog organa opštine Nebojša Nenadović.

On dodaje da je u toku asfaltiranje puta Bojnik – Leskovac, ali i završni radovi na izgradnji zvonika crkve Svetog Nikole i mosta u Bojniku, kao i amfiteatra kod Hale sportova.

Nenadović podvlači da se okončavaju pripremni radovi za polaganje kamena temeljca u Industrijskoj zoni u Kosančiću za fabriku koja će zapošljavanjem radnika promeniti ekonomsku sliku ovog kraja. On je podsetio da je pre nekoliko dana u Ministarstvu za zaštitu životne sredine potpisan ugovor za izgradnju pet novih kotlarnica na teritoriji opštine što će u mnogome doprineti ekološkom napretku.

Krajem ove i početkom naredne godine krenuće se sa realizacijom kapitalnih projekata tu se pre svega misli na uređenje strogog centra Bojnika izgradnjom kružnog toka, u tu svrhu biće uloženo 100 miliona dinara, a u planu je i rekonstrukcija brojnih puteva i ulica, kao što je početak izgradnje novog puta od Kacabaća do Obilića u dužini od 3.600 metara. Planirano je i uređenje keja kod Puste Reke.

Nenadović ističe da podršku razvoju daje i Vlada Srbije i brojna ministarstva. Preko Ministarstva za javna ulaganja očekuje se kompletna adaptacija Doma zdravlja i osnovne škole. Među najvažnijim preduslovima za razvoj opštine Nenadović je izdvojio izgradnju puta preko Radana i novog hotela u Dobroj Vodi što će označiti razvoj turizma.

Nenadović zaključuje da je najprioritetniji njegov i cilj njegovih saradnika otvaranje novih radnih mesta i da se u tom cilju očekuje velika podrška Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me