Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Odbornici vladajuće koalicije prekinuli svoje dežurstvo u zgradi Skupštine

Odbornici vladajuće koalicije Skupštine Grada Leskovca juče su prekinuli svoje dežurstvo u zgradi Skupštine započeto u petak, 12. aprila.

Dežurstvo je započeto sa ciljem odbrane gradskih institucija od eventualnih napada predstavnika opozicije i demonstranata, i zbog solidarnosti sa kolegama odbornicima Skupštine grada Beograda.

Grad Leskovac je grad miroljubivih i tolerantnih ljudi, a vladajuća koalicija, legitimno izabrana od strane građana, neće i ne sme dozvoliti bilo kakvu vrstu nasilja i narušavanja mira, te njeni odbornici ističu da su bili odlučni u svojoj nameri da sačuvaju Skupštinu Grada Leskovca i da će, ukoliko to bude potrebno, ponovo stati u odbranu Skupštine.

Odbornici koalicije „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ dodaju da su jedinstveni u svojoj nameri da poštuju izbornu volju građana i da će nastaviti da rade za njihovu dobrobit.

Odbornici vladajuće koalicije ovim putem pozivaju sve svoje sugrađane da u petak, 19. aprila, prisustvuju skupu kampanje „Budućnost Srbije“, pokažu koliku snagu imaju i time podrže predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovu politiku kojom je Srbija počela da pobeđuje i postiže značajne rezultate na spoljašnjem i unutrašnjem planu.

Komentari su zatvoreni.