Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

ODRŽAN 11. PLIVAČKI TURNIR “LESKOVAČKI POBEDNIK”

Prošao je još jedan ”Leskovački Pobednik” i to 11. po redu.Plivački klub ”Leskovac” ugostio je danas 306 takmičara iz cele Srbije i Makedonije. Iz Srbije je učešće uzelo 17 klubova, a iz Makedonije 4 kluba.

Pored medalja za najuspešnije takmičare podeljeni su i pehari za najmlađeg učesnika, i za najmlađu učesnicu. Najbolji pojedinac bio je Adžić Boško iz Beograda, a najbolja takmičarka na današnjem takmičenju bila je Kaljević Mina takođe iz Beograda.

Na osnovu rezultata, prvo mesto zauzeo je klub domaćin i organizator današnjeg takmičenja, a to je plivački klub ”Leskovac”. Drugo mesto po osvojenim fina bodovima pripalo je beogradskom plivačkom klubu ”11.april”, a treće mesto pripalo je takođe beogradskom klubu za vodene sportove ”Mornar”.

- Advertisement -

Takmičenje u plivanju je, u ime gradonačelnika Leskovca dr sci. med. Gorana Cvetanovića, otvorila mr Brankica Stamenković, član Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja i sporta sledećim rečima:

„Grad Leskovac podržava kako organizaciju ovog mitinga, tako i dva plvačka kluba sa iznosom od 4 miliona dinara, ali i tokom godine nagrađuje najbolje plivače preko Fonda za mlade talente, dok su oni sa najboljim rezultatima i dobitnici prestižnih Oktobarskih nagrada grada Leskovca, što je slučaj i ove godine.Želim vam prijatan boravak u našem gradu, uspešno takmičenje i dobre rezultate.“

Prisutnima se obratio i Milan Kitanović, trener plivačkog kluba Leskovac, i zahvalio se takmičarima koji su se okupili u velikom broju, ali i Gradu na podršci bez čije pomoći ne bi došlo do realizacije takmičenja „Leskovački pobednik“.

“Hvala svim članovima kluba na dobroj volji i želji da i ovaj put pokažemo da smo dobri domaćini. Svim plivačima želim da isplivaju što bolja vremena, da poprave svoje rezultate i da se dobro zabave, a roditeljima da uživaju u takmičenju i sreći svoje dece kada osvoje medalje. Nadam se da ćete svi poneti lepa iskustva i dobre utiske.”

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me