Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Ograđene škole Trgovinsko ugostiteljske i Trajko Stamenković

Završena je ograda oko Trgovinsko ugostiteljske škole i osnovne škole Trajko Stamenković u naselju Dubočica.

,,Grad Leskovac konstantno radi na poboljšanju uslova u svim vaspitno obrazovnim ustanovama i za njihovo funkcionisanje se svake godine opredeljuju sve veća sredstva, pa je tako za 2019. godinu predviđeno više od 630 miliona dinara. Pored kvalitetnog obrazovanja veoma nam je važno i u kojim uslovima  rade učenici i nastavnici”, rekla je gradska većnica Brankica Stamenković.

Sve škole kako one u gradu tako i u ruralnim sredinama jednako su važne dodala je gradska većnica Brankica Stamenković o čemu govori činjenica da je u isturenom odeljenju osnovne škole Branko Radičević u Međi saniran krov, a ova investicija vredna 600 hiljada dinara je finansirana sredstvima gradskog budžeta.

Pored prethodnog ulaganja u iznosu od tri miliona u ograđivanje dvorišta  srednje škole Trgovinko ugostiteljske i osnovne škole Trajko Stamenković, završetak ograde koštao je oko milion dinara.

Direktorka OŠ „Trako Stamenković“, Sunčica Ilić, dodala je da je sada nivo bezbednosti dece podignut na viši nivo.

Projekat rekonstrukcije Trgovinko ugostiteljske škole je kompletno završen, vrednost radova je 120 miliona dinara, početak radova očekuje se krajem aprila ili početkom maja, kazao je  Gradimir Ilić, direktor Trgovinsko-ugostiteljske škole u Leskovcu,..

Komentari su zatvoreni.