Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Omladina SNS-a delila aprilski broj Informatora

Omladina GrO Srpske napredne stranke delila je sugrađanima u centru grada novi broj SNS Informatora.

“Pred vama je novi broj Glasnika Srpske napredne stranke u kom se možete informisati o svemu onome što se dešavalo u aprilu mesecu širom Srbije.U fokusu ovog broja nalazi se veliki miting našeg predsednika Aleksandra Vučića koji je održan u Beogradu na kom je više od 150 hiljada ljudi pružilo podršku njegovoj odgovornoj politici. Na mitingu, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, predsednik se zahvalio prisutnima na podršci, zahvalio im se što su doneli radost i vedrinu, a ne nasilje“,rekla je Milena Stamenković, član Saveta Omladine Leskovac.

U aprilskom broju još možemo čitati i o čeličnom prijateljstvu između Srbije i Kine, zatim o obilasku Braničevskog okruga u sklopu kampanje „Budućnost Srbije“, kao i o velikom mitingu u Novom Sadu na kojem je najavio da će u taj grad doći još dve velike investicije od po 50 miliona evra.SNS Panorama predstavlja sve one značajnije događaje koji su obeležili prethodni period u svim gradovima Srbije, među kojima je i Leskovac u čijem odeljku možemo čitati o poseti predsednika Aleksandra Vučića, koji je u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ obišao i Jablanički okrug. U Leskovcu je posetio Ustanovu za odrasla i starija lica i obratio se okupljenim građanima kojih je bilo preko 10 hiljada.

 

Takođe, možemo čitati i o poseti vlasnika kompanije „Jura“, koji poseduje 65 fabrika širom sveta. On je sa gradonačelnikom Leskovca dr Goranom Cvetanovićem obišao treći pogon ove fabrike u Leskovcu, u koju je uloženo 46 miliona evra, a koja je jedinstvena u Evropi. Yura 3 se izdvaja od drugih fabrika po tome što ima najveću čistu sobu u Evropi od 6000 m2 po standardu ISO 8. U ovoj fabrici, u kojoj će raditi oko 500 radnika, proizvodiće se matične ploče za električne automobile.  Razgovaralo se i o otvaranju četvrtog pogona ove fabrike. Nakon toga čitamo i o prijemu građana kod gradonačelnika, o obeležavanju Svetskog dana šuma i Svetskog dana vode. Povodom Dana žena članice Foruma žena donirale su posetljinu akušerskom odeljenju Opšte bolnice Leskovac i organizovale podelu ruža u centru grada, kazala je Stamenkovićeva.

Nakon održane konferencije  predsednik GrO SNS Leskovac i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, njegovi saradnici  i aktivisti Srpske napredne stranke podržali su ispred prodavnice Đak akciju prikupljanja novca za lečenje Milana Miloševića iz Leskovca i donirali su sredstva.

Komentari su zatvoreni.